Huisartsencentrum Pniël zoekt per 1 september 2019 een (ervaren) Praktijkondersteuner Somatiek voor 3 dagen per week (24 uur) die ook geïnteresseerd is in Praktijkmanagers taken (4-8 uur per week).

Wij zijn een kleinschalige, NHG-geaccrediteerde huisartsenpraktijk in Amsterdam in de wijk Bos en Lommer. Ons team telt 4 huisartsen, 4 doktersassistentes, 1 POH-Somatiek, 2 POH’s-GGZ en een Huisarts in opleiding. Wij werken met Tetrahis en onze praktijk heeft de zorg voor ruim 4100 patiënten.

Functiebeschrijving

Als Praktijkondersteuner coördineer en bied je zorg gericht op patiënten met Diabetes Mellitus, inclusief het instellen op insuline, CVRM, Astma/COPD en kwetsbare ouderen. Je organiseert zelfstandig spreekuren voor deze patiëntengroepen. Tot je werkzaamheden behoren tevens het geven van voorlichting, advies, instructie en educatie aan patiënten. Vanzelfsprekend verzorg je je eigen administratie en verricht je taken op het gebied van kwaliteitszorg en praktijkvoering van de huisartsenpraktijk.

Als praktijkmanager ben je medeverantwoordelijk voor de praktijkaccreditering en ondersteun je de huisartsen bij kwaliteit verbeterende processen.

Functie-eisen

Je hebt een afgeronde opleiding tot Praktijkondersteuner. Je hebt ervaring of kennis van ketenzorg DM, CVRM, Astma/COPD. Binnen de praktijk wordt gewerkt met een KIS (ketenzorg informatiesysteem, caresharing). Je werkt zelfstandig, maar je kent je eigen grenzen en weet wanneer je de huisarts moet raadplegen. Je hebt humor, bent communicatief vaardig en je hebt een klantvriendelijke en patiëntgerichte werkhouding. Je voelt je verantwoordelijk voor de kwaliteit van de zorg binnen de huisartsenpraktijk.

Wij zoeken iemand die:

  • Minimaal 2 jaar ervaring heeft;
  • Zelfstandig en flexibel is;
  • Initiatief toont en stressbestendig is;
  • Affiniteit heeft meerdere culturen en met achterstandsproblematiek;
  • Goede communicatieve vaardigheden bezit.

Wij bieden:

  • Een interessante en afwisselende werkkring in een gezellig en collegiaal team;
  • Een dynamische praktijk in Amsterdam-West;
  • Een werkkring met hoge mate van zelfstandigheid;
  • Arbeidsvoorwaarden conform cao-huisartsenzorg

Voor nadere info kunt u bellen met Karin Duiser, huisarts: Tel: 020 – 6868696

Download de vacature in pfd-formaat

Sollicitatiebrief met C.V. Voor 20 mei 2019 (het liefst per e-mail) naar:
k.duiser@huisartsencentrumpniel.nl

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op 28 mei 2019.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.