Welkom bij Huisartsencentrum Pniel.

Een kleinschalig huisartsencentrum in de prachtige Amsterdamse wijk Bos en Lommer. Gevestigd in het consotorio van een oude kerk, bekend als het theelichtje, aan de Bos en Lommerweg 189.

In een team van 3 huisartsen, een huisarts in opleiding,  Praktijkverpleegkundigen,  Praktijkondersteuners GGZ en  doktersassistenten willen wij u zo goed mogelijk van dienst zijn.

Wij zijn een laagdrempelig huisartsencentrum waar het huisartsen vak in de volle breedte wordt uitgeoefend. Voor alle vragen en problemen op het gebied van wonden tot psychische hulp, van uitstrijkjes in het kader van het bevolkingsonderzoek tot begeleiding van uw chronische ziekte zoals suikerziekte kunt u bij ons terecht.

Onze praktijk vindt het volgen van een opleiding een belangrijk aspect. Daarom leidt onze praktijk co-assistenten (= artsen in opleiding) op. U kunt dus ook bij het bezoek aan de huisarts gezien worden door de co-assistent. Dit zal natuurlijk altijd in overleg gaan met u en uw eigen huisarts. Daarnaast leiden wij ook doktersassistenten op.

Voor een uitgebreide versie van onze visie en missie klikt u hier.

Voor het  jaarverslag van Huisartsencentrum Pniel  2016 klikt u hier 

Telefonische bereikbaarheid / Spreekuur

Wij vragen u bij voorkeur ’s ochtends te bellen voor het maken van een afspraak. De assistente zal u enkele vragen stellen om de urgentie, de duur en bij wie u het beste terecht kunt te bepalen. Indien u niet mobiel genoeg bent om naar de praktijk te komen, kunt u een huisbezoek aanvragen. Vanaf januari 2015 zal de praktijk ook een avondspreekuur op afspraak houden elke maandag van 17:00 tot 18:30.

De praktijk bevindt zich op de eerste verdieping. De praktijk is toegankelijk voor mindervaliden.  Er is een lift en een mindervalide toilet aanwezig.

Spoed / Emergency

Mocht u overdag dringend een arts nodig hebben, dan kunt u altijd uw huisarts bereiken via de spoedlijn:

8:00 – 17:00 uur: 020 6842430

Indien u in de avond, nacht of in het weekend dringend medische hulp nodig heeft, dan kunt u bellen naar de Centrale Doktersdienst:

17:00 – 8:00 uur: 088 0030600