Laatste nieuws

Rechtenvrije afbeelding van het Covid-19 virus via Unsplash.
Praktijk gesloten

Donderdag 19 november, van 11.00 tot 14.00 uur, zijn wij alleen bereikbaar voor spoedgevallen.

Rechtenvrije foto van een arts en een laptop van het NCI via Unsplash.
Afwezigheid huisarts K. Duiser

Door omstandigheden zal huisarts K. Duiser de komende tijd niet fysiek aanwezig zijn. Dat betekent dat zij geen spreekuur doet.

Rechtenvrije foto waarop iemand een vaccinatie krijgt toegediend.
Grote tekorten aan griepvaccinaties in Nederland

Door grote tekorten landelijk zal het dit jaar via ons NIET mogelijk zijn om als niet geïndiceerde patiënt een vaccinatie te krijgen.

Vacature: Doktersassistente

Vacature: Doktersassistente. Wij zoeken een (ervaren) doktersassistente voor 27,5 tot 34 uur per week.

Covid 19 maatregelen – September 2020

Covid 19 maatregelen – September 2020: Voor ons staat uw gezondheid nog altijd op de eerste plaats. Lees hier onze maatregelen.

Foto van Nuray Erceyes.
Physician Assistant in opleiding

Mijn naam is Nuray Erceyes. In de huisartsenpraktijk ben ik sinds september 2020 werkzaam als Physician Assistant in opleiding. Na 4 jaar ervaring te hebben opgedaan op de spoedeisende hulp in het Bovenij ziekenhuis, heb ik de overstap gemaakt naar de huisartsenpraktijk. Het brengt mij dichterbij de mensen en maakt een meer persoonlijk contact mogelijk. Omdat het beroep van een…

Foto van Mathijs Royé.
Nieuwe uitdaging Mathijs Roijé

Per augustus 2020 zal ik niet meer werkzaam zijn bij Huisartsencentrum Pniël. Hoewel ik hier met veel plezier werk wacht mij een nieuw uitdaging. Begin 2021 neem ik zelf een huisartsenpraktijk over in Lochem, wie kent het niet….?

Rechtenvrije foto van zwangere vrouw door Alicia Petresc via Unsplash.
Zwangerschapsverlof huisarts S. Prins

Huisarts S. Prins is vanaf 1 juli 2020 met zwangerschapsverlof. In haar afwezigheid zal huisarts Renwarin voor haar invallen.

Rechtenvrije foto van een arts en een laptop van het NCI via Unsplash.
Vanaf 1 juli inzage in uw eigen dossier

Vanaf 1 juli 2020 heeft u als patiënt recht op inzage in uw eigen dossier. Wanneer u het patiënten portaal heeft laten activeren kunt u dit direct doen.

Rechtenvrije afbeedling van bloesem door Anthony Delanoix via Unsplash.
Hooikoorts of Corona?

Hoe weet je of je hooikoorts hebt of COVID-19 (coronavirus). Kijk naar de overeenkomsten en de verschillen in het filmpje.  

Rechtenvrije afbeelding van de UN via Unsplash voor bekendmaking telefoonnummer coronatest.
Landelijk telefoonnummer coronatest

Vanaf 1 juni 2020 kan iedereen met milde klachten die mogelijk duiden op het coronavirus, bellen naar het nummer 0800 – 1202 om een afspraak te maken voor een test bij de GGD. Het nummer is gratis en zeven dagen per week bereikbaar van 08.00 uur tot 20.00 uur. Voor het afnemen van de testen hebben GGD’en ruim 80 teststraten…

Rechtenvrije afbeelding van het coronavirus via unsplash horende bij het artikel over afspraken maken de huisarts tijdens de coronacrisis.
Kunt u naar de huisarts tijdens de coronacrisis?

U bent niet de enige met de vraag: “Kan ik naar de huisarts tijdens de coronacrisis?” Huisartsen staan klaar om mensen met gezondheidsklachten te helpen.

Rechtenvrije foto van het coronavirus door CDC via Unsplash ivm de Covid 19 maatregelen.
Covid 19 maatregelen – Mei 2020

Vanaf heden zal de zorg in de praktijk langzaam weer wat meer op gang gaan komen. Lees meer over onze Covid 19 maatregelen.

Foto van Lennaert Renwarin.
Renwarin afgestudeerd huisarts!

Vanaf heden is onze huisarts in opleiding Renwarin afgestudeerd huisarts! De komende 7 maanden zal hij nog werkzaam zijn bij ons.

Rechtenvrije afbeelding van Covid 19 virus door CDC op Unsplash.
Covid 19 maatregelen – Maart 2020

Wij zullen maatregelen moeten nemen om het Corona-virus zoveel mogelijk buiten de deur te houden. Lees meer over onze Covid 19 maatregelen.

Rechtenvrije foto van Mattea Fusco via Unsplash van thermometer die 37 graden aangeeft.
Corona in Nederland

Wanneer heb je kans op het nieuwe coronavirus (COVID-19)? Als je in Nederland verkouden bent of longklachten hebt, hoef je je meestal geen zorgen te maken dat je het nieuwe coronavirus hebt. De kans is veel groter dat je gewoon griep hebt of een ander verkoudheidsvirus. Neem telefonisch contact op met je huisarts of de lokale GGD Gemeentelijke Gezondheidsdienst als…

Rechtenvrije foto van iemand die een injectie krijgt. Gemaakt door Hyttalo Souza via Unsplash.
Vacature doktersassistent

Wij willen jou! Ben jij een vlotte en gemotiveerde collega die op zoek is naar een veelzijdige baan? Stop met zoeken en solliciteer! Wij zijn een dynamische praktijk met meerdere huisartsen, praktijkondersteuners en doktersassistenten. Ook zijn wij een lerende praktijk en zul je dus regelmatig te maken hebben met medisch studenten. Onze doktersassistenten hebben een zeer uitgebreid werkvlak: Eigen spreekuur,…

Rechtenvrije foto van iemand met een tablet door Tyler Franta via Unsplash.
Een nieuwe online patiënten omgeving.

Per 1 januari 2020 stappen wij over op een nieuwe online patiënten omgeving. Binnen deze omgeving is het straks heel makkelijker om; Afspraken te maken Herhaalrecepten aan te vragen Een online consult aan te vragen Deze omgeving is nóg beter beveiligd. Inloggen kan straks alleen nog na het invoeren van een code die u via SMS toegezonden krijgt. Uiteraard blijft…

Rechtenvrije foto van het uitzicht van iemand met de griep.
Griepprik 2019

In oktober en november krijgen zo’n 6 miljoen mensen van hun huisarts een uitnodiging voor de jaarlijkse griepprik. De griepprik is voor mensen van 60 jaar en ouder en voor volwassenen en kinderen met bepaalde medische aandoeningen. De griepprik in huisartsencentrum Pniël zal gegeven worden op: 14 november in de middag! U ontvangt hiervoor een uitnodiging als u in aanmerking…

Rechtenvrije foto waarop iemand een vaccinatie krijgt toegediend.
Meningokokken B- vaccinatie

Er zijn momenteel veel vragen naar de Meningokokken B-vaccinatie. Wij willen u hier dan ook samen met de informatie van het RIVM meer uitleg over geven. Meningokokken B wordt veroorzaakt door een bacterie, de meningokok. Deze bacterie kan bloedvergiftiging of hersenvliesontsteking veroorzaken. Er zijn verschillende typen meningokokken. Meningokokken B komt vooral voor bij kinderen jonger dan 5 jaar. Er is…

Archief

Foto van studerend persoon.
Dokter Duiser t/m 6 oktober 2019 afwezig

In verband met nascholing is dokter Duiser afwezig tot en met 6 oktober. Voor medische zaken kunt u bij haar collega’s terecht. Via de internet agenda wordt u automatisch bij een van de collega’s gepland. Voor praktijkzaken kunt u bij D. van Densen terecht.

Vacature Praktijkondersteuner Somatiek

Huisartsencentrum Pniël zoekt per 1 september 2019 een (ervaren) Praktijkondersteuner Somatiek voor 3 dagen per week (24 uur) die ook geïnteresseerd is in Praktijkmanagers taken (4-8 uur per week).

Foto van Karin Duiser.
Dokter Duiser – Maart 2019

In verband met nascholing is dokter Duiser van 23 maart 2019 tot en met 1 april 2019 niet aanwezig.

Rechtenvrije foto van vrouw met telefoon van Paul Hanaoka via Unsplash.
Telefonische bereikbaarheid op 12 februari 2019

In verband met andere werkzaamheden zal Huisartsencentrum Pniel dinsdag 12 februari 2019 vanaf 12 uur telefonisch uitsluitend bereikbaar zijn voor SPOED.

Foto van de receptie van Huisartsencentrum Pniël.
Vacature Doktersassistente

Wij zoeken zo spoedig mogelijk een (ervaren) doktersassistente voor 3 tot 4 dagen per week (25,5 uur – 34 uur).

Foto behandelkamer bij Huisartsencentrum Pniël.
Vacature POH-Somatiek

24 – 32 uur per week. Per 01 december 2018 met de mogelijkheid om ingewerkt te worden! Interesse? Solliciteer dan voor 15 november 2018.

Foto van AIOS Kamer bij Huisartsencentrum Pniël.
Dokter Arts tijdelijk minder werkzaam in de praktijk.

Op dit moment is dokter Arts tijdelijk minder werkzaam in de praktijk. Het kan daardoor zijn dat u door een (waarnemend) collega wordt geholpen. Dit geld ook als u een afspraak via de web-site bij collega Arts inplant.

Rechtenvrije foto van vrouw met telefoon van Rawpixel via Unsplash.
Langere wachtentijden zomer 2018

In verband met de afwezigheid van Mw Arts  en de vakantieperiode zijn de wachttijden voor een afspraak mogelijk wat langer dan u van ons gewend bent. Onze excuses hiervoor!