Spoed / Emergency

Mocht u overdag dringend een arts nodig hebben, dan kunt u altijd uw huisarts bereiken via de spoedlijn:

8:00 – 17:00 uur: 020 6842430

Indien u in de avond, nacht of in het weekend dringend medische hulp nodig heeft, dan kunt u bellen naar de Centrale Doktersdienst:

17:00 – 8:00 uur: 088 0030600

Spreekuur

Wij vragen u bij voorkeur ‘s ochtends te bellen voor het maken van een afspraak en in de middag te bellen om uitslagen van onderzoeken op te vragen. U kunt alleen uw eigen uitslagen opvragen.

Vanaf januari 2015 heeft de praktijk een avondspreekuur op afspraak, dit zal elke maandag zijn van 17:00 tot 18:30. Voor een afspraak kunt u contact opnemen met de praktijk.

Corona maatregelen

Vanaf heden zullen wij u niet meer laagdrempelig op de praktijk kunnen ontvangen. Wij zullen maatregelen moeten nemen om het Corona-virus zoveel mogelijk buiten de deur te houden. Dit doen wij om u de best mogelijke zorg te kunnen blijven bieden.

Tijdelijk zal het niet mogelijk zijn om een afspraak te kunnen maken via het patiënten portaal.

Klik hier voor meer informatie

Online afspraak maken

U kunt bij ons ook online een afspraak maken op het spreekuur van de artsen. Het maken van afspraken op het spreekuur via de site is niet geschikt voor spoedafspraken. Neem daarvoor contact op met de praktijk.

Indien u twijfelt of uw klacht spoedeisend kan zijn dan altijd telefonisch contact opnemen met de praktijk.

Let er bij het maken van een afspraak op dat u bij de juiste persoon een afspraak maakt. Voor vragen aan de dokter kunt u geen afspraken maken op het spreekuur van de assistenten.

Let op: Heeft u meer dan één klacht? Dan geen online afspraak maken maar bellen met de praktijk voor een dubbele afspraak.

Lukt het u niet om een dubbele afspraak via de website te maken, neem dan graag telefonisch contact met ons op.

E-Consult

Wilt u graag medisch advies over een niet spoedeisend probleem maar heeft u geen mogelijkheid om op het spreekuur te komen? Vraag dan een e-consult aan bij de dokter.

U moet zich hier eerst voor inschrijven. Als u ingeschreven bent kunt u inloggen.