Spoed / Emergency

Mocht u overdag dringend een arts nodig hebben, dan kunt u altijd uw huisarts bereiken via de spoedlijn:

8:00 – 17:00 uur: 020 6842430

Indien u in de avond, nacht of in het weekend dringend medische hulp nodig heeft, dan kunt u bellen naar de Centrale Doktersdienst:

17:00 – 8:00 uur: 088 0030600

Spreekuur

Wij vragen u bij voorkeur ‘s ochtends te bellen voor het maken van een afspraak en in de middag te bellen om uitslagen van onderzoeken op te vragen. U kunt alleen uw eigen uitslagen opvragen.

Vanaf januari 2015 heeft de praktijk een avondspreekuur op afspraak, dit zal elke maandag zijn van 17:00 tot 18:30. Voor een afspraak kunt u contact opnemen met de praktijk.

Online afspraak maken

U kunt bij ons ook online een afspraak maken op het spreekuur van de artsen. Dit kan via de onderstaande link. Het maken van afspraken op het spreekuur via de site is niet geschikt voor spoedafspraken. Neem daarvoor contact op met de praktijk.

Na het online aanvragen van een afspraak krijgt u ter bevestiging een email, nadat uw informatie is verwerkt in ons systeem. Indien u twijfelt of uw klacht spoedeisend kan zijn dan altijd telefonisch contact opnemen met de praktijk.

Let er bij het maken van een afspraak op dat u bij de juiste persoon een afspraak maakt. Voor vragen aan de dokter kunt u geen afspraken maken op het spreekuur van de assistenten.

Let op: Heeft u meer dan één klacht? Dan geen online afspraak maken maar bellen met de praktijk voor een dubbele afspraak.

Lukt het u niet om een dubbele afspraak via de website te maken, neem dan graag telefonisch contact met ons op.

Met wie wilt u een afspraak maken?

Klik op de afbeelding voor het maken van een afspraak.

Karin Duiser

Foto van Karin Duiser.

Maandag, woensdag en donderdag.

Suzanne Prins

Foto van Suzanne Prins.

Maandag, dinsdag en vrijdag.

Kirsten van den Bruele

KG van den Bruele.

Dinsdag, woensdag en vrijdag.

Mathijs Royé

Foto van Mathijs Royé.

Maandag en donderdag.

Lennaert Renwarin

Foto van Lennaert Renwarin.

Maandag, dinsdag en donderdag.

E-Consult

Wilt u graag medisch advies over een niet spoedeisend probleem maar heeft u geen mogelijkheid om op het spreekuur te komen? Vraag dan een e-consult aan bij de dokter.

U moet zich hier eerst voor inschrijven. Als u ingeschreven bent kunt u inloggen.