Inschrijven voor de huisarts, e-consulten en herhaalrecepten

U bent nog niet ingeschreven bij de praktijk

Huisartsencentrum Pniël neemt nieuwe patiënten aan uit de volgende postcodegebieden:

  • 1055 alle lettercombinaties

Voor mensen buiten dit postcodegebied doen wij dit alleen in overleg met de praktijk en alleen als de artsen aan hun zorgplicht kunnen voldoen.

U kunt zich op twee manieren inschrijven:

  1. U kunt zich online inschrijven middels de link op deze pagina. Wij vragen u dan na inzending en verwerking va uw aanvraag één maal langs te komen bij de balie met een geldig legitimatiebewijs en uw zorgpas. Dit mag ook bij de eerste keer dat u van de huisarts gebruik maakt.
  2. U kunt zich ook inschrijven op de praktijk, echter dit kan enkel op afspraak. Wij vragen u dan ook van te voren eerst even de assistente te contacten wat hen het beste uitkomt. Vergeet niet om uw legitimatiebewijs mee te nemen.

Wij vragen u daarnaast om contact op te nemen met uw oude huisarts om door te geven dat u gaat wisselen van arts en te vragen om uw medisch dossier te laten versturen naar onze praktijk.

U bent al ingeschreven maar u heeft nog geen account

Als u al patiënt bent en gebruik wil maken van de digitale faciliteiten op de site: afspraken maken, e-consulten en herhaalrecepten aanvragen, heeft u een account nodig.

Deze kunnen wij voor u activeren tijdens uw eerstvolgende bezoek aan de praktijk. Vergeet niet een geldig legitimatiebewijs mee te nemen.

U bent passant of komt voor (rijbewijs) keuring

Bent u niet verzekerd of heeft u geen verblijfsdocument kunt u toch gebruik maken van de huisarts. Afhankelijk van de situatie moeten de kosten door uzelf voldaan worden of kunnen wij bij de overheid een vergoeding aanvragen.

Kosten

Consult korter dan 20 minuten    €27,13

Consult langer dan 20 minuten€ 54,26

Plaatsen spiraal (exclusief kosten spiraal) €65

Chirurgische ingreep € 85

(Rijbewijs)keuringen en verklaringen

U kunt bij ons terecht voor een rijbewijskeuring indien u 75 jaar of ouder. Wij zijn niet bevoegd overige keuringen te doen.

Kosten

Korte rijbewijskeuring (minder dan 20 minuten)  €25

Langere rijbewijskeuring (langer dan 20 minuten) €40

Gezondheidsverklaring voor een buitenlandconsulaat in verband met een huwelijk in het buitenland kan voor eigen patiënten gemaakt worden. De kosten hiervoor bedragen €18 voor het maken van de brief