Inschrijven voor de huisarts, e-consulten en herhaalrecepten

U bent nog niet ingeschreven bij de praktijk

Huisartsencentrum Pniël neemt nieuwe patiënten aan uit de volgende postcodegebieden:

  • 1014 alle lettercombinaties
  • 1055 alle lettercombinaties
  • 1043 alle lettercombinaties
  • 1056/ 1061 / 1063 mits u woonachtig bent in het gebied tussen de Jan van Galenstraat / Burgemeester de Fockstraat / Sloterdijk en de Haarlemmerweg.

Voor mensen buiten dit postcodegebied doen wij dit alleen in overleg met de praktijk en alleen als de artsen aan hun zorgplicht kunnen voldoen.

U kunt zich op twee manieren inschrijven:

  1. U kunt zich aan de balie bij de assistenten inschrijven. Zorg dat u een geldig legitimatiebewijs en uw zorgpas meeneemt.
  2. U kunt zich ook via het formulier op deze pagina inschrijven. Wij vragen u dan na inzending en verwerking va uw aanvraag één maal langs te komen bij de balie met een geldig legitimatiebewijs en uw zorgpas. Dit mag ook bij de eerste keer dat u van de huisarts gebruik maakt.

Wij vragen u daarnaast om contact op te nemen met uw oude huisarts om door te geven dat u gaat wisselen van arts en te vragen om uw medisch dossier te laten versturen naar onze praktijk.

U bent al ingeschreven maar u heeft nog geen account

Als u al patiënt bent en gebruik wil maken van de digitale faciliteiten op de site: afspraken maken, e-consulten en herhaalrecepten aanvragen, heeft u een account nodig.

Deze kunnen wij voor u activeren tijdens uw eerstvolgende bezoek aan de praktijk. Vergeet niet een geldig legitimatiebewijs mee te nemen.

U bent passant of komt voor (rijbewijs) keuring

Bent u niet verzekerd of heeft u geen verblijfsdocument kunt u toch gebruik maken van de huisarts. Afhankelijk van de situatie moeten de kosten door uzelf voldaan worden of kunnen wij bij de overheid een vergoeding aanvragen.

Kosten

Consult korter dan 20 minuten    €27,13

Consult langer dan 20 minuten€ 54,26

Plaatsen spiraal (exclusief kosten spiraal) €65

Chirurgische ingreep € 85

(Rijbewijs)keuringen en verklaringen

U kunt bij ons terecht voor een rijbewijskeuring indien u 75 jaar of ouder. Wij zijn niet bevoegd overige keuringen te doen.

Kosten

Korte rijbewijskeuring (minder dan 20 minuten)  €25

Langere rijbewijskeuring (langer dan 20 minuten) €40

Gezondheidsverklaring voor een buitenlandconsulaat in verband met een huwelijk in het buitenland kan voor eigen patiënten gemaakt worden. De kosten hiervoor bedragen €18 voor het maken van de brief