Covid 19 maatregelen per november 2021

  1. Zonder afspraak kunt u nog steeds niet binnenlopen op de praktijk
  2. Er zal nog steeds bij élke klacht gevraagd worden of u verkoudheidsklachten, koorts of andere klachten heeft die kunnen duiden op COVID / Corona.
  3. Kom het liefst alleen als u een afspraak heeft bij huisarts of praktijkondersteuner. Heeft u begeleiding nodig, stel daar de assistente van op de hoogte (de maatregelen gelden dan óók voor uw begeleiding!).
  4. Bent u positief getest op Covid-19 in de afgelopen 2 weken? Dan mag u NIET naar binnen.
  5. Heeft u contact gehad met iemand die positief is getest in de afgelopen 2 weken? Dan mag u NIET naar binnen.
  6. Bent u op vakantie geweest in een code Oranje reisgebied de afgelopen 2 weken? Dan mag u NIET naar binnen.

Er is in de praktijk een “vuil” en “schoon” spreekuur. U loopt als patiënt zonder klachten weinig tot geen risico op het tegenkomen van patiënten met mogelijk Coronaklachten. Dit komt door een strikte telefonische triage; aan de hand hiervan wordt er gekeken óf/wanneer/op welk spreekuur u wordt gezien.
Graag uw begrip voor deze zorgvuldige screening aan de telefoon.

Wij zullen zelf persoonlijke beschermingsmiddelen dragen wanneer dit nodig is, en bieden u dit eventueel ook aan als u dit wenst of als wij dit nodig achten.

Voor ons staat uw gezondheid nog altijd op de eerste plaats, als wij het onverantwoord vinden dat u komt: heeft u daar alstublieft begrip voor!

Het is verder van groot belang dat uw gezondheid in deze corona tijd op peil is. Wilt u zo min mogelijk risico lopen op complicaties van Corona is het van belang dat u blijft nadenken over uw gezondheid. Wij willen u daarbij helpen!

Voor klachten die normaal ook niet kunnen wachten, kunt u ons gewoon bellen. Er zijn vele mogelijkheden om u te woord te staan:

Wij volgen continue de richtlijnen van het LHV en de NZA en houden u via deze weg daarvan op de hoogte.

Voor meer vragen over het Corona virus verwijzen wij u naar www.rivm.nl (0800-1351) en www.rodekruis.nl (070-4455888)