Op dinsdag 30 maart hebben wij het Astra Zeneca vaccin kunnen bestellen voor de eerste groep patiënten die zal worden gevaccineerd door de huisarts.

De planning is dat het vaccin in de week van 6 april 2021 wordt bezorgd op de praktijk. Momenteel zijn wij bezig om de uitnodigingen klaar te maken voor patiënten die onder de volgende criteria vallen:

  • Patiënten geboren in 1957,1958,1959 en 1960,
  • Patiënten die bij ons bekend zijn met een BMI > 40,
  • Patiënten die het Downsyndroom hebben en die tussen de 18 en 59 jaar oud zijn,
  • Én patiënten die geboren zijn tussen 1921 en 1936 en eerder niet in staat waren bij oproep naar de GGD te gaan.

Eind volgende week zal de uitnodiging worden verzonden óf wordt u gebeld omdat u aan huis geprikt zal worden door één van de huisartsen.

Als er met de afspraak iets is, of als u vragen heeft waarop u het antwoord niet kan vinden op de website van het RIVM www.rivm.nl dan bent u vrij om de praktijk hierover te bellen.

Er is op de praktijk vanaf 7 april 2021 één iemand aangewezen om deze vragen te beantwoorden. De assistente zal u dan ook altijd vertellen dat u zal worden terug gebeld over uw vraag!

Wij willen u vragen als u eerder bent gevaccineerd door de GGD om ons hierover te informeren. Wij krijgen in principe bericht van de GGD, maar stellen het op prijs als u ons daarnaast ook informeert.